Een geslaagde samenwerking!

Wat kan een jaar voorbij vliegen. De afgelopen 12 maanden hebben wij voor Made Blue-Foundation gratis PR verzorgd. Dit resulteerde in mooie resultaten waar de boodschap van Made Blue en niet te vergeten haar resultaten het grotere publiek hebben bereikt.
Author Renée Arts
Date 8 september 2022
Categorie Blogs & Vlogs, Continews in de Media
blog foto made blue
Date 8 september 2022
Categorie Blogs & Vlogs, Continews in de Media

Wat kan een jaar voorbij vliegen. De afgelopen 12 maanden hebben wij voor Made Blue Foundation gratis PR verzorgd. Dit resulteerde in mooie resultaten waar de boodschap van Made Blue en niet te vergeten haar resultaten het grotere publiek hebben bereikt.

 

 

Schoon drinkwater voor iedereen!

Luidt het motto van Made Blue. Zij zetten zich in voor schoon drinkwater voor iedereen, door te investeren in waterprojecten in landen waar dat hard nodig is bouwt de organisatie aan een mooie toekomst. Afgelopen jaar heeft Continews dit goede doel uitgekozen om 12 maanden lang free publicity te genereren.

 

 

Trots!

Het afgelopen jaar hebben wij mooie resultaten weten te behalen in samenwerking met Made Blue. Tijdens ons laatste overleg hebben we deze mogen overhandigen aan Machiel en Frank. Heren, bedankt voor de mooie samenwerking. Hopelijk tot in de toekomst!

Tags BtB | Duurzaamheid | Non-profit
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
08-06-2022 Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968. De onderneming werkt aan bruggen, grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doet zij voor publieke opdrachtgevers en private partijen. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media