Wij zoeken een nieuw goed doel om -gratis- 12 maanden voor te werken!

Wat houdt dit in?

Ieder jaar helpen wij een goed doel met onze skills op het gebied van marketing, communicatie en PR. Belangeloos en gratis; omdat wij graag actief een steentje bijdragen aan de maatschappij. Dit jaar brengen wij jouw goede doel via relevante media onder de aandacht van haar doelgroep via Continews Niche.

De werkzaamheden bestaan uit het maandelijks proactief media-aandacht genereren bij de daarvoor relevante media van het goede doel in kwestie. 

Voorwaarden

Voor goede doelen met een ANBI-status en CBF-keurmerk is het nu mogelijk om zich aan te melden via het aanmeldformulier op deze pagina. De inschrijvingen zijn open tot 18 augustus aanstaande. In de weken daarna wordt besloten met welk goed doel er komend jaar samengewerkt zal gaan worden. Rond 1 september wordt de winnaar bekend gemaakt.

Welk goed doel meld jij aan?

Zij gingen je voor

Made Blue Foundation

“Aangezien wij een stichting zijn proberen wij zo efficiënt mogelijk om te gaan met publiciteit. Dit betekent onder andere geen geld uitgeven aan dure marketing en reclame. PR zorgt ervoor dat wij desondanks online zichtbaar zijn. Sinds wij met Continews samenwerken groeien wij nog verder, omdat de verhalen die wij met bedrijven realiseren nu constant worden gedeeld.’’