Wij zoeken een nieuw goed doel om -gratis- 12 maanden voor te werken!

Wat houdt dit in?

Ieder jaar helpen wij een goed doel met onze skills op het gebied van PR in Benelux. Belangeloos en gratis; omdat wij graag actief een steentje bijdragen aan de maatschappij. Wij brengen jouw goede doel via relevante media in de Benelux onder de aandacht van haar doelgroep via Continews Compleet.

De werkzaamheden bestaan uit het maandelijks proactief media-aandacht genereren bij media in Benelux.

Voorwaarden

Voor goede doelen met een ANBI-status en CBF-keurmerk is het nu mogelijk om zich aan te melden via het aanmeldformulier op deze pagina. Aanmelden kan tot 30 april aanstaande. In de weken daarna zal de organisatie beslissen met welk goed doel er komend jaar samengewerkt zal gaan worden. 13 mei wordt de winnaar bekend gemaakt. 1 Juni gaan we aan de slag.

Welk goed doel meld jij aan?

Zij gingen je voor

Made Blue Foundation

“Aangezien wij een stichting zijn proberen wij zo efficiënt mogelijk om te gaan met publiciteit. Dit betekent onder andere geen geld uitgeven aan dure marketing en reclame. PR zorgt ervoor dat wij desondanks online zichtbaar zijn. Sinds wij met Continews samenwerken groeien wij nog verder, omdat de verhalen die wij met bedrijven realiseren nu constant worden gedeeld.’’