Grootste AI-evenement van NL

Een paar maanden geleden verschenen er ineens opvallend veel pubers in de media. Reden: ze hadden een nogal ‘chille’ ontdekking gedaan waarmee ze minder tijd kwijt waren aan schoolwerk. Die ontdekking heette ChatGPT. In dezelfde media verschenen ook docenten aan wie stuk voor stuk dezelfde vragen werden gesteld: Welke invloed heeft dit op jouw werk en hoe gaan jij en de school ermee om?
Author Casper van Diemen
Date 15 maart 2023
Categorie Blogs & Vlogs, Klanten in de media
1 1
Date 15 maart 2023
Categorie Blogs & Vlogs, Klanten in de media

Een paar maanden geleden verschenen er ineens opvallend veel pubers in de media. Reden: ze hadden een nogal ‘chille’ ontdekking gedaan waarmee ze minder tijd kwijt waren aan schoolwerk.
Die ontdekking heette ChatGPT. In dezelfde media verschenen ook docenten aan wie stuk voor stuk dezelfde vragen werden gesteld:
Welke invloed heeft dit op jouw werk en hoe gaan jij en de school ermee om?

 

Er ontstond een hoop reuring: de mening over de gevolgen van generatieve AI bleken zeer verdeeld.
En niet alleen in het onderwijs.

 

Het is om precies die reden dat I.AMDIGITALCupola XS en Endeavour de koppen bij elkaar staken. Ze bedachten iets om mensen kennis te laten maken met AI tools en deze te leren inzetten in hun werk: het event GPTx. Grappig feitje: het is bij voorbaat al uitgegroeid tot het grootste ChatGPT en generatieve AI event van Nederland.

 

Maar ja, wat wil je ook met support en workshops van Amazon Web Services (AWS) Growth TribeAI HeroesDigital Society SchoolBlockchain Netherlands (BCNL Foundation)ROM InWestKöster Advocatenamsterdam inbusinessBeterBusinessStichting FutureNL en vele anderen.

 

Naar aanleiding hiervan interviewde Rens Blom van Adformatie Valerie Vallenduuk en publiceerde er een dijk van een artikel over: https://lnkd.in/eytSdqtE

 

Voor degenen die meer willen weten over GPTx of zich willen aanmelden, dat kan hier: https://lnkd.in/ecr-F8dK

 

Er hebben zich inmiddels ook diverse journalisten aangemeld. Ben jij journalist en wil je erbij zijn, dan kun je daarvoor direct contact met ons opnemen via caspervandiemen@continews.nl

Onderstaand een greep uit enkele resultaten voor Grootste AI-evenement van NL

Tags BtB | Hotellerie / MICE
09-04-2024 Ieder jaar kiest Continews een goed doel uit om gedurende 12 maanden gratis voor te werken. Een gift in de vorm van een Nicheabonnement, waarbij maandelijks proactief media-aandacht wordt gegenereerd. Afgelopen jaar viel de keuze op Made Blue Foundation.
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media