PR rondom de prijzen van huurauto’s op vakantiebestemmingen

Samen met onze klant dé VakantieDiscounter deden wij onderzoek naar de vraag en prijs van huurauto’s op vakantiebestemmingen. Door middel van data werd duidelijk dat acht dagen autohuur nu ruim anderhalf keer zo duur is als in 2019.
Author Renée Arts
Date 29 juni 2022
Categorie Klanten in de media
Kopie van Continu media voor... (6)
Date 29 juni 2022
Categorie Klanten in de media

Nieuwswaardige informatie, die wij vervolgens hebben aangeboden bij verschillende (landelijke) media. Door middel van het pitchen van deze cijfers bij relevante media uit onze unieke perslijst volgde er een hoop mooie resultaten. Een mooie samenwerking die al meerdere jaren succesvol free publicity oplevert. Ook teamlead contentmarketing Laura Vlaanderen spreekt zich positief uit. ‘’Met ons Compleet-abonnement is het doel om maandelijks in de media te verschijnen en daardoor onze zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. Dit werkt voor ons heel goed en zorgt voor continuïteit.” De complete referentie lees je hier. Ook maandelijks in verschillende landelijke media verschijnen? Kies voor Continews Compleet!

Tags BtC | Travel
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
08-06-2022 Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968. De onderneming werkt aan bruggen, grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doet zij voor publieke opdrachtgevers en private partijen. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media