Continews in de media: Jaar lang gratis PR voor goed doel

Wij zijn weer opzoek naar een goed doel om twaalf maanden gratis voor te werken. Op deze manier kunnen wij onze eigen knowhow inzetten om een stichting verder te helpen. De zoektocht is niet onopgemerkt gebleven. Dit bericht leverde een aantal mooie publicaties op.
Author Els Kaptijn
Date 21 juli 2022
Categorie Continews in de Media
Continews op Marketingtribune
Date 21 juli 2022
Categorie Continews in de Media

PR-bureau Continews zoekt weer een goed doel om twaalf maanden gratis voor te werken. Het bureau wil op deze manier de eigen knowhow inzetten om een stichting verder te helpen. Dit bericht leverde een aantal mooie publicaties op. 

Het hele persbericht lezen? Dat kan hier.

 

Aanmelden?

Voor goede doelen met een ANBI-status en CBF-keurmerk is het nu mogelijk om zich hier aan te melden. Aanmelden kan tot 18 augustus aanstaande.

Tags BtB | BtC | Duurzaamheid | Non-profit
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
08-06-2022 Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968. De onderneming werkt aan bruggen, grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doet zij voor publieke opdrachtgevers en private partijen. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media