Jaar lang gratis PR voor goed doel

Haarlem, 20 juli 2022 – PR-bureau Continews zoekt weer een goed doel om twaalf maanden gratis voor te werken. Het bureau wil op deze manier graag de eigen knowhow inzetten om een stichting verder te helpen.
Author Renée Arts
Date 25 juli 2022
Categorie Blogs & Vlogs, Persberichten
12
Date 25 juli 2022
Categorie Blogs & Vlogs, Persberichten

Haarlem, 20 juli 2022 – PR-bureau Continews zoekt weer een goed doel om twaalf maanden gratis voor te werken. Het bureau wil op deze manier graag de eigen knowhow inzetten om een stichting verder te helpen.

Gratis abonnement
Ieder jaar helpt de organisatie een goed doel met haar skills op het gebied van PR. Stichtingen kunnen zich inschrijven en op het spel staat een jaarabonnement. Dit betreffende abonnement heet Continews Niche. Gedurende de samenwerking wordt maandelijks proactief nieuws gegenereerd. Belangeloos en gratis; omdat zij graag actief een steentje bijdragen aan een betere omgeving. Eigenaar Casper van Diemen: “Er is natuurlijk niets mis met een financiële bijdrage aan een goed doel. Het is echter ook wel mooi om je skills gratis in te zetten om daarmee een goed doel vooruit te helpen. Ik denk dat we in een mooiere wereld zouden leven wanneer iedere organisatie dit doet. Het is daarnaast ook goed voor de samenwerking binnen ons team om ieder jaar samen als het ware een extra klant te bedienen maar dan met gesloten beurs.”

Voorgangers
Continews deed dit eerder al voor Stichting Ziekte van Pompe, Stichting Only Friends, Alzheimercentrum Amsterdam en afgelopen jaar voor Made Blue Foundation. Machiel van Dooren, medeoprichter van Made Blue Foundation vertelt over de samenwerking als gift: “Aangezien wij een stichting zijn proberen wij zo efficiënt mogelijk om te gaan met publiciteit. Dit betekent onder andere geen geld uitgeven aan dure marketing en reclame. PR zorgt ervoor dat wij desondanks online zichtbaar zijn. Sinds wij met Continews samenwerken groeien wij nog verder, omdat de verhalen die wij met bedrijven realiseren nu constant worden gedeeld.’’

Aanmelden
Voor goede doelen met een ANBI-status en CBF-keurmerk is het nu mogelijk om zich hier aan te melden. Aanmelden kan tot 18 augustus aanstaande. In de weken daarna zal de organisatie beslissen met welk goed doel er komend jaar samengewerkt zal gaan worden. Rond 1 september wordt de winnaar bekend gemaakt.

Tags Duurzaamheid | Non-profit
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media