Nederlandse media trekken fors meer bezoekers

Aangeboden nieuws genereert sinds eind februari bij media gemiddeld 40% meer bereik op het gebied van free publicity. Dit blijkt uit cijfers van PR-dienst Continews. Deze stijging in toegenomen bereikcijfers laat eenzelfde trend zien bij zowel grote als kleine landelijke media en ook lokale media. De trend valt zowel te herkennen bij algemeen nieuws als bij coronagerelateerd nieuws.
Author ContiNews
Date 6 april 2020
Categorie Continews in de Media
Schermafbeelding 2022-04-14 om 15.55.14 (1)
Date 6 april 2020
Categorie Continews in de Media

24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media